Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.7-19-2020-00039

Kedvezményezett neve: DARUSÍN Ipari Gyártó, Szerelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:Értéklánc minőség fejlesztése – Magyar Multi Program

Támogatás összege: 336 133 742.- Ft

mértéke: 45,00%

Projekt leírása: 

 

 Vállalat által meghatározott projekt célok

A gyártó terület növelése két további ütemben

Technológiai fejlesztést lehetővé tevő eszközök beszerzése

Ingatlan beruházás – csarnokbővítés 

A cég jelenlegi, többször is bővített telephelye sem elegendő már a megnövekedett vevői igények kiszolgálására, ezért azokat a vállalat kénytelen külső alvállalkozóknak kiadni. Ezen kívül a felépítésre kerülő új üzemrész lehetővé tenné a vállalat számára, hogy termékei feldolgozottsági szintjét növelje és ezáltal egy magasabb hozzáadott értékű portfolióval jelenjen meg a piacon.

Technológiai fejlesztés lehetővé tevő eszközök beszerzése 

Gyártói oldalról a vállalat számára fontos, hogy a termékek feldolgozottsági szintje növekedjen, illetve, hogy a munkafolyamatokat modern eszközökkel hatékonnyá tegye.

Értéklánc minőség fejlesztése – Szervezetfejlesztés tanácsadás keretében 

Új kihívásoknak való megfelelés miatt szükséges a szervezet átalakítása egy modern és hatékony egységgé, amely a legaktuálisabb készségekkel rendelkezik. Fő területek: vezetői coaching, menedzsment készség és kompetenciafejlesztés. Cél egy hatékony, alacsony flutkuációjú, motivált és együttműködő szervezet, döntésképes középvezetői réteggel.

Értéklánc minőség fejlesztése – Marketing tanácsadás és márkaépítés  

Tervük a Darusín-t, mint márkát fejleszteni. Régiós központtá tudna válni, ahonnan a délszláv térséget ki tudnák szolgálni. A jelenleg igénybe vett alvállalkozókat ki tudnák váltani, költséget csökkentve és hatékonyságot növelve ezzel. A fejlesztési tervben igényelt gyártáskapacitás növelés révén piacbővítésre nyílik lehetőség. Ennek létrejöttét lehet összekötni a cég, mint márka kialakításával és fejlesztésével és piacok felé történő kommunikációs terv készítésével.

Az eredmény javítás működési mechanizmusa

A fentebb meghatározott célok egyenként és összességükben is a vállalat eredményességét növeli. A programnak köszönhetően vállalat meg tud erősödni első sorban regionálisan, majd akár globális szereplővé is előléphet a piacon.

 

A projekt összes elszámolható költsége: 746 963 871.- Ft

 

Projekt befejezése: 2022.06.30.